Majlis Makan Malam Pengedar Stamford Tyres Falken

17 September lepas menjadi detik bersejarah apabila Stamford Tyres Malaysia meraikan beberapa orang VIP dari Sumitomo Rubber Industries dan Sumitomo Rubber Asia (Tyre) Pte Ltd. Majlis tersebut telah diadakan di Kingdom Palace, Tropicana City Mall, Petaling Jaya – sebuah tempat yang sangat sempurna bagi majlis makan malam tersebut.

Para tetamu VIP dari Sumitomo Rubber Industries dan Sumitomo Rubber Asia (Tyre) Pte Ltd dari Jepun yang diraikan itu adalah Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Mr. Ikuji Ikeda & Pengarah dan Pegawai Eksekutif Kanan Mr. Satoru Yamamoto manakala para tetamu dari Singapore Sumitomo Rubber Asia (Tayar) Ptd Ltd ialah Mr. Satoru Ushida (Urusan Pengarah), Mr. Wu Xiaoning (Pengurus Jualan & Pemasaran) dan juga Mr. Lee Kok Chiang (Eksekutif Jualan & Pemasaran).

Ketibaan mereka semua telah disambut meriah oleh Presiden Stamford Tyres Corporation Limited Mr.Wee Kok Wah dan Mrs. Dawn Wee yang juga Pengarah Eksekutif dan Naib Presiden Eksekutif & CEO Stamford Tyres Malaysia Mr. Cham Soon Kian dan Datin Anne Leong (Pengarah Stamford Tyres Malaysia).

Majlis makan malam tersebut dimulakan dengan ucapan alu-aluan dari Mr. Cham Soon Kian diikuti dengan ucapan dari Mr. Yamamoto, Sumitomo Rubber Industries. Kesemua para tetamu telah dihiburkan dengan persembahan dari Alfred Ho dan seterusnya cara memotong kek bagi meraikan sambutan ulang tahun perkahwinan ke 47 Mr dan Mrs Wee.

Sepanjang majlis ini berlangsung, para tetamu dihiburkan juga dengan persembahan 'live band' dari Hikaru. Tetamu jemputan yang turut memeriahkan majlis pada malam tersebut adalah para pengedar tayar Falken yang kelihatan sangat gembira disamping dapat bermesra dengan kesemua tetamu yang ada pada malam tersebut. Mereka juga memeriahkan lagi majlis tersebut dengan acara "Yam Sheng" di mana ianya merupakan salah satu cara untuk meraikan kejayaan.

Semasa majlis makan malam itu berlangsung, turut dipersembahakan adalah beberapa slaid ringkas yang memaparkan pelbagai peristiwa dan aktiviti yang dijalankan oleh pihak Stamford Tyres diikuti dengan sesi karaoke yang amat menyeronokkan.

Keesokkan harinya, para tetamu VIP telah dibawa melawat beberapa wakil jualan Falken dan pejabat Tamford Tyres Malaysia termasuklah ke Kedai Stamford Tyres iaitu Kam Hua Trading yang terletak di Shah Alam dan Speedline di Kota Damansara. Selepas melakukan lawatan, para tetamu telah menghadiri pertemuan dengan pihak pengurusan STF untuk membincangkan hasil dan pertumbuhan jualan STF Malaysia termasuklah keadaan pasaran, strategi dan perkara berkaitan untuk memajukan lagi perniagaan ini. Setelah itu, mereka semua melawat gudang STM diikuti sesi memakan Durian Musang King.

Akhir sekali, satu majlis makan malam SRAT telah diadakan bagi Mr. Ikeda sebelum beliau di hantar ke KLIA untuk pulang semula ke Tokyo.